Bootcamp

Det perfekte treningstøyet til henne  

Det er ikke alltid like lett å finne det perfekte treningstøyet, men vi har funnet frem noen av våre favoritter så det kanskje skal bli litt lettere for deg å finne noen nye favoritter. Dersom du har treningstøy du føler deg vell i og som sitter godt, så er det også lettere å komme seg på trening. Her er våre favoritter – vi håper du kan finne noe som passer for deg. 

Ofte kan også treningstøy hjelpe litt på motivasjonen, og en ny topp eller en ny tights kan være den perfekte boosten for å komme seg på trening etter sommeren. For det er ingen hemmelighet at det kan være litt vanskelig å komme inn i en god rutine etter en lang sommer med avslapping, sol og god mat. Dersom du er sånn som oss som kan motiveres av lekkert treningstøy i god kvalitet, da har du kommet til rett sted. La oss ta en titt! 

Treningstights  

En god løpetights, eller treningstights, er et must når man skal på trening, enten du skal trene inne eller ute, løpe eller sykle. Hos Sport 24 kan du finne et supert utvalg av flotte kvalitetstights til en god pris. Vi elsker for eksempel Hummel Ci Seamless Mid Waist treningstightsen, eller Adidas TechFit High Rise. Dette er to gode tightser som begge har nokså høyt liv. Hummel tightsen har litt lavere liv enn den fra Adidas, slik at du kan velge det som passer best for deg.  

Topper  

En god topp er også viktig uansett hva slags trening du driver med. Uansett om du skal løpe i skogen, drive med styrketrening eller danse, så er det viktig med en god t-skjorte eller genser som du kan trene i. Dersom du ønsker deg en langermet treningsgenser så er Puma Strong 1/4 Zip Treningsgenser. Dette er en super genser som har glidelås opp til halsen slik at du enten kan ha den trykket helt opp eller ha den nede dersom du ønsker at den skal være litt ekstra luftig. Om du ønsker en signlet så kan vi anbefale Adidas TechFit Vaselayer top, som er en super topp i god kvalitet. 

Exit mobile version